Pizza reina
Ingredients per a 2 persones:
-
2 unitats de bases de pizza (250 g)
-
5 cullerades soperes de salsa de tomàquet (50 g)
-
4 llonzes de pernil cuit (100 g)
-
2 grapats de formatge mozzarella ratllat (100 g)
-
3 xampinyons (50 g)
-
Orenga
Temps d’elaboració
20 min.
Electrodomèstics
-
Forn
Elaboració
-
Escalfeu el forn a 200ºC durant 10 -15 minuts.
-
Renteu els xampinyons per tal de treure’n la sorra i talleu-los a làmines.
-
A sobre les bases de pizza escampeu-hi el tomàquet sofregit i espolvoreu una mica d’orenga.
-
A continuació poseu-hi el pernil cuit tallat a trossos petits, els xampinyons laminats i, per sobre, la mozzarella.
-
Enforneu 10 minuts a 180ºC.
-
Talleu-la a trossos i serviu-la en un plat gran.
Estris
Cullera
Ganivet
Taula de tallar
Safata per al forn
Idees
Podeu afegir a la pizza els ingredients que més us agradin. Hi ha un munt de possibilitats!
Sabies que...
És un plat que ens aporta hidrats de carboni, de la pasta; proteïnes, del pernil i el formatge; i vitamines i minerals, dels xampinyons.