Pizza reina

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 unitats de bases de pizza (250 g)

  • 5 cullerades soperes de salsa de tomàquet (50 g)

  • 4 llonzes de pernil cuit (100 g)

  • 2 grapats de formatge mozzarella ratllat (100 g)

  • 3 xampinyons (50 g)

  • Orenga

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Forn
    Forn

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 200ºC durant 10 -15 minuts.

  2. Renteu els xampinyons per tal de treure’n la sorra i talleu-los a làmines.

  3. A sobre les bases de pizza escampeu-hi el tomàquet sofregit i espolvoreu una mica d’orenga.

  4. A continuació poseu-hi el pernil cuit tallat a trossos petits, els xampinyons laminats i, per sobre, la mozzarella.

  5. Enforneu 10 minuts a 180ºC.

  6. Talleu-la a trossos i serviu-la en un plat gran.

Estris

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Safata per al forn

Safata per al forn

Idees

Podeu afegir a la pizza els ingredients que més us agradin. Hi ha un munt de possibilitats!

Sabies que...

És un plat que ens aporta hidrats de carboni, de la pasta; proteïnes, del pernil i el formatge; i vitamines i minerals, dels xampinyons.