Amanida de tomàquet
Ingredients per a 2 persones:
-
300 g de tomàquets (2 unitats grans)
-
40 g d’olives negres (12 unitats)
-
150 g de formatge fresc (1 terrina gran)
-
20 g d’oli d’oliva (2 cullerades soperes)
-
Sal
-
Orenga
Temps d’elaboració
5 min.
Electrodomèstics
Elaboració
-
Renteu i trossegeu els tomàquets madurs.
-
Talleu a daus el formatge i barregeu-ho tot juntament amb les olives negres.
-
Amaniu-ho amb sal, orenga i oli d’oliva i ja el tindreu a punt.
-
Podeu servir-ho en bols.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Bol
Idees
Proveu amb la varietat de tomàquet que més us agradi. N'hi ha moltes disponibles al mercat i la millor època per a consumir-ne és l'estiu.
Sabies que...
El tomàquet és ric en vitamines A, C, E, B1 i B3; minerals com el potassi i el fòsfor, i un antioxidant característic que li dóna el color vermell: el licopè.