Vedella amb albergínia

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g de vedella

  • 200 g d’albergínia

  • 20 g d’oli d’oliva (una cullerada sopera)

  • Sal

  • 1 branqueta de romaní

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Netegeu l’albergínia i talleu-la a rodanxes. Quan la planxa estigui ben calenta poseu-hi les làmines fins que quedin daurades. Retireu-les i deixeu-les en un plat.

  2. Amb la mateixa planxa ben calenta poseu-hi la carn i deixeu-la daurar. 

  3. Afegiu un polsim de sal i retireu-la del foc.

  4. Presenteu el plat amb l'albergínia i la carn, amb una branqueta de romaní per sobre. 

Estris

Planxa

Planxa

Pinces

Pinces

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Idees

Podeu utilitzar altres carns, vermelles i blanques, com a alternativa a la vedella.

Sabies que...

La vedella és una carn rica en proteïnes i aporta minerals com el potassi, el calci, el magnesi, el zinc i el ferro, motiu pel qual es recomana a persones amb anèmia.


Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222