Torrada d'escalivada amb sardinetes

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 8 filets de sardinetes en oli d’oliva (en conserva)
  • 4 llesques de pa de pagès
  • Escalivada (1 pebrot vermell i 1 albergínia) podeu comprar-la cuita o coure-la al microones.
  • 1 cullerada sopera d’ oli d’oliva

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Talleu les 4 llesques de pa i poseu-les en una torradora. Després, espereu que es torri pels dos costats.
  2. Amaniu les torrades amb un rajolí d’oli.
  3. Per fer l’escalivada:
    • Renteu les verdures i talleu l’albergínia longitudinalment..
    • Poseu el pebrot i l’albergínia en un recipient apte per microones amb dues cullerades d’aigua.
    • Coeu en el microones durant 10 minuts a màxima potència (800 W).
    • Un cop cuites les verdures deixeu-les refredar i peleu-les.
  4. Afegiu l’escalivada i les sardinetes a la torrada i emplateu Traieu els ous, refredeu-los, peleu-los i talleu-los ben petits.
    Afegiu-los als ingredients anteriors.

Estris

Ganivet

Ganivet

Recipient apte per a microones

Recipient apte per a microones

Torradora

Torradora

Idees

Si us agrada el pa amb tomàquet, el podeu sucar abans d’afegir-hi l’escalivada. També podeu aromatitzar el plat amb una branca de farigola al damunt.

Sabies que...

El verat és un peix blau, ric en àcids grassos omega-3. Aquests greixos són saludables i els hem d’incloure en la nostra dieta.