Suc de remolatxa, pastanaga i poma

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 remolatxa
  • 1 pastanaga
  • 1 poma
  • ½ llimona

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Peleu i talleu a daus irregulars la remolatxa, la poma i la pastanaga.
  2. Tritureu bé els trossos amb la batedora.
  3. Espremeu la llimona i afegiu el suc al recipient per triturar.
  4. Barregeu-ho tot i serviu-ho en gots.

Estris

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Recipient per triturar

Recipient per triturar

Taula de tallar

Taula de tallar

Espremedora

Espremedora

Batedora

Batedora

Idees

Si la vostra batedora pot picar gels, podeu afegir-li uns glaçons perquè el suc sigui molt més refrescant.

Sabies que...

Existeixen tres tipus de remolatxa, però totes tenen un alt contingut d’antioxidants i vitamina C.

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222