Arròs amb conill i verdures

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 150 g d’arròs (2 tasses de cafè)
  • Aigua (4 tasses de cafè)
  • 400 g de conill trossejat
  • 2 tomàquets
  • 1 ceba
  • 150 g de faves cuites
  • 50 g de mongeta tendra
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal i pebre

Temps d’elaboració
45 min.
45 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Poseu una mica d’oli en una cassola, salpebreu el conill i poseu-lo a coure.
  2. Ratlleu els tomàquets i la ceba, i reserveu-los. Talleu la mongeta tendra a trossos.
  3. Retireu el conill un cop cuit.
  4. A la mateixa cassola, afegiu la ceba fins que comenci a daurar-se. Remeneu de tant en tant. Després afegiu les mongetes, les faves i el tomàquet. Deixeu-ho una estona fins que les verdures hagin perdut l’aigua i quedin una mica enrossides.
  5. A continuació, afegiu-hi l’arròs i remeneu-lo. Tot seguit poseu-hi el conill i torneu a remenar.
  6. Afegiu a la cassola l’aigua amb un pessic de sal i pebre. Deixeu-ho coure a foc lent aproximadament 20 minuts i remeneu de tant en tant.
  7. Comproveu que l’arròs estigui cuit i ja podeu emplatar.

Estris

Taula de tallar

Taula de tallar

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Ratllador

Ratllador

Cassola

Cassola

Idees

Si us agrada que l’arròs quedi més caldós, afegiu 3 parts d’aigua per 1 d’arròs. També podeu afegir-hi una fulla de llorer o julivert per aromatitzar el plat.

Sabies que...

La carn de conill és un tipus de carn blanca amb un alt contingut de vitamines B (B3, B6 i B12).

Diputació de Barcelona
   Llista de reproducció de Salut Pública    Instagram   Butlletins de Salut Pública    Comunitat virtual
Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona. Tel. 934 022 222