Vedella amb albergínia
Ingredients per a 2 persones:
-
250 g de vedella
-
200 g d’albergínia
-
20 g d’oli d’oliva (una cullerada sopera)
-
Sal
-
1 branqueta de romaní
Temps d’elaboració
10 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
-
Netegeu l’albergínia i talleu-la a rodanxes. Quan la planxa estigui ben calenta poseu-hi les làmines fins que quedin daurades. Retireu-les i deixeu-les en un plat.
-
Amb la mateixa planxa ben calenta poseu-hi la carn i deixeu-la daurar.
-
Afegiu un polsim de sal i retireu-la del foc.
-
Presenteu el plat amb l'albergínia i la carn, amb una branqueta de romaní per sobre.
Estris
Planxa
Pinces
Ganivet
Taula de tallar
Idees
Podeu utilitzar altres carns, vermelles i blanques, com a alternativa a la vedella.
Sabies que...
La vedella és una carn rica en proteïnes i aporta minerals com el potassi, el calci, el magnesi, el zinc i el ferro, motiu pel qual es recomana a persones amb anèmia.