Vedella amb albergínia

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g de vedella

  • 200 g d’albergínia

  • 20 g d’oli d’oliva (una cullerada sopera)

  • Sal

  • 1 branqueta de romaní

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Netegeu l’albergínia i talleu-la a rodanxes. Quan la planxa estigui ben calenta poseu-hi les làmines fins que quedin daurades. Retireu-les i deixeu-les en un plat.

  2. Amb la mateixa planxa ben calenta poseu-hi la carn i deixeu-la daurar. 

  3. Afegiu un polsim de sal i retireu-la del foc.

  4. Presenteu el plat amb l'albergínia i la carn, amb una branqueta de romaní per sobre. 

Estris

Planxa

Planxa

Pinces

Pinces

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Idees

Podeu utilitzar altres carns, vermelles i blanques, com a alternativa a la vedella.

Sabies que...

La vedella és una carn rica en proteïnes i aporta minerals com el potassi, el calci, el magnesi, el zinc i el ferro, motiu pel qual es recomana a persones amb anèmia.