Truita de carxofes
Ingredients per a 2 persones:
- 3 ous
- 3 carxofes
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- Sal
Temps d’elaboració
45 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Renteu les carxofes. Traieu totes les fulles dures externes i els pèls interiors.
- Talleu en làmines els cors tendres que us queden.
- Afegiu oli en una paella. Quan estigui calent, poseu les carxofes i deixeu-les coure uns minuts.
- A part, bateu els ous en un bol i afegiu-hi un pessic de sal.
- Un cop cuites, retireu les carxofes i escorreu-les amb paper de cuina. Afegiu-les a l’ou batut i tireu-ho tot a la paella. Controleu que es vagi coent al punt desitjat.
- Amb l’ajuda d’un plat o tapa, tapeu la paella i doneu-hi la volta. Si cal, repetiu l’operació fins que la truita estigui feta.
Estris
Taula de tallar
Forquilla
ganivet
Bol
Paella
Plat
Paper de cuina