Torrada d'escalivada amb sardinetes
Ingredients per a 2 persones:
- 8 filets de sardinetes en oli d’oliva (en conserva)
- 4 llesques de pa de pagès
- Escalivada (1 pebrot vermell i 1 albergínia) podeu comprar-la cuita o coure-la al microones.
- 1 cullerada sopera d’ oli d’oliva
Temps d’elaboració
15 min.
Electrodomèstics
Elaboració
- Talleu les 4 llesques de pa i poseu-les en una torradora. Després, espereu que es torri pels dos costats.
- Amaniu les torrades amb un rajolí d’oli.
- Per fer l’escalivada:
- Renteu les verdures i talleu l’albergínia longitudinalment..
- Poseu el pebrot i l’albergínia en un recipient apte per microones amb dues cullerades d’aigua.
- Coeu en el microones durant 10 minuts a màxima potència (800 W).
- Un cop cuites les verdures deixeu-les refredar i peleu-les.
- Afegiu l’escalivada i les sardinetes a la torrada i emplateu Traieu els ous, refredeu-los, peleu-los i talleu-los ben petits.
Afegiu-los als ingredients anteriors.
Estris
Ganivet
Recipient apte per a microones
Torradora