Tallarines amb salmó i gambes

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 g de tallarines (o qualsevol altra pasta)
  • 100 g de gambes pelades
  • 2 filets de salmó fumat (100 g)
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal, pebre i orenga

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. En una cassola gran, afegiu una mica d’oli i coeu les gambes aproximadament 2 minuts.
    Afegiu-hi un pessic de sal i pebre.
  2. Un cop cuites, retireu les gambes i reserveu-les.
  3. Poseu a bullir aigua en una olla i, quan arrenqui el bull, poseu-hi les tallarines i un pessic de sal.
  4. Mentre estan bullint les tallarines, talleu el salmó fumat a tires.
  5. A la mateixa cassola i amb el mateix oli on heu cuinat les gambes, afegiu el gra d’all tallat. Coeu-lo fins que quedi enrossit.
  6. Escorreu les tallarines i barregeu-les amb l’all, les gambes, el salmó fumat i l’oli que ha quedat en la cassola.
  7. Afegiu-hi una mica d’orenga per sobre i ja les podeu emplatar.

Estris

Olla

Olla

Taula de tallar

Taula de tallar

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Escorredora

Escorredora

Cassola

Cassola

Idees

Per donar-hi un toc fresc, podeu afegir uns tomàquets cherry tallats per la meitat i tirar-los al mateix temps que l’all.

Sabies que...

La pasta aporta hidrats de carboni d’absorció lenta, per la qual cosa l’energia s’allibera a poc a poc i la sensació de sacietat dura més temps.