Sípia amb ceba i patates
Ingredients per a 2 persones:
- 1 sípia mitjana 8amb melsa)
- 4 patates petites
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre
- Sal
Temps d’elaboració
40 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Renteu i talleu la sípia a daus.
Després, talleu la ceba a la juliana. - Poseu l'oli a la cassola i quan estigui calent, afegiu-hi la ceba.
- Sofregiu la ceba lentament i, quan comenci a daurar-se, afegiu-hi la sípia trossejada.
- Peleu i talleu les patates a trossos i afegiu-les al cassó.
- Afegiu la melsa de la sípia a la cassola amb el sofregit anterior.
- Poseu-hi aigua calenta fins que ho cobreixi tot i afegiu un pessic de sal i una mica de pebre. Deixeu-ho caure tot junt durant 15-20 minuts, procurant remenar de tant en tant.
Estris
Cassó
Taula per tallar
Cullera
Ganivet
Idees
Afegint la melsa s'aconsegueix que el plat tingui molt més gust.Sabies que...
La sípia té un alt contingut en iode, essencial per al correcte funcionament de la glàndula tiroide i la producció d’hormones tiroidals, que regulen el creixement dels teixits.