Saltat de verdures

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g verdura fresca variada o 1 bossa petita congelada

  • 30 g d’oli d’oliva (3 cullerades soperes)

  • All

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
10 min.
10 min.

Electrodomèstics

  • Microones
    Microones
  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Si feu el plat amb verdures congelades, poseu-les a descongelar al microones uns quants minuts i retireu-ne l’aigua sobrant.

  2. Afegiu les verdures a la paella amb una mica d’oli d’oliva per saltar-les. 

  3. Afegiu-hi un gra d’all picat i una mica de sal per condimentar-ho.

  4. Remeneu-ho durant uns minuts per assegurar que coguin bé totes les verdures.

  5. Quan estiguin llestes, emplateu-les. 

Estris

Recipient per al microones

Recipient per al microones

Paella

Paella

Ganivet

Ganivet

Cullera de fusta

Cullera de fusta

Idees

Si teniu més temps i voleu triar unes altres verdures ho podeu fer amb qualsevol verdura que tingueu a l'abast i si és de temporada, millor! 

Podeu decorar el plat amb un encenalls de pernil salat o amb unes llavors de sèsam. 

Sabies que...

Les verdures tenen un elevat contingut d’aigua, entorn el 90%, i són riques en fibra, vitamines i minerals. És important consumir-ne cada dia.