Saltat de verdures
Ingredients per a 2 persones:
-
250 g verdura fresca variada o 1 bossa petita congelada
-
30 g d’oli d’oliva (3 cullerades soperes)
-
All
-
Sal
Temps d’elaboració
10 min.
Electrodomèstics
-
Microones -
Fogons
Elaboració
-
Si feu el plat amb verdures congelades, poseu-les a descongelar al microones uns quants minuts i retireu-ne l’aigua sobrant.
-
Afegiu les verdures a la paella amb una mica d’oli d’oliva per saltar-les.
-
Afegiu-hi un gra d’all picat i una mica de sal per condimentar-ho.
-
Remeneu-ho durant uns minuts per assegurar que coguin bé totes les verdures.
-
Quan estiguin llestes, emplateu-les.
Estris
Recipient per al microones
Paella
Ganivet
Cullera de fusta
Idees
Si teniu més temps i voleu triar unes altres verdures ho podeu fer amb qualsevol verdura que tingueu a l'abast i si és de temporada, millor!
Podeu decorar el plat amb un encenalls de pernil salat o amb unes llavors de sèsam.
Sabies que...
Les verdures tenen un elevat contingut d’aigua, entorn el 90%, i són riques en fibra, vitamines i minerals. És important consumir-ne cada dia.