Salmó amb salsa tàrtara
Ingredients per a 2 persones:
-
2 supremes de salmó (250 g)
-
1 manat d’espàrrecs verds (250 g)
-
125 g d’arròs salvatge precuinat (1 terrina individual)
-
2 cullerades soperes de salsa tàrtara (40 g)
-
1 cullerada sopera de tàperes (10 g)
-
6 cogombrets en vinagre (30 g)
-
Oli d'oliva
-
Sal
Temps d’elaboració
25 min.
Electrodomèstics
-
Microones
Elaboració
-
Netegeu els espàrrecs i trossegeu-los.
-
Poseu-los, amb un rajolí d’oli, a coure en un recipient apte per a microones, a potència màxima durant 6 minuts. En acabar la cocció, saleu-los.
-
Renteu el salmó i talleu les tàperes i els cogombres a trossets petits.
-
Poseu al microones les supremes de salmó pintades amb salsa tàrtara i repartiu-hi les tàperes i els cogombrets. Afegiu-hi un polsim de sal.
-
Fiqueu el recipient al microones durant 5 minuts a potència màxima.
-
Escalfeu l’arròs segons les instruccions que s’indiquen a l’envàs.
-
Emplateu el salmó i al costat poseu els espàrrecs, el flamet d’arròs, amanits amb un rajolí d'oli.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Cullera gran
Recipient per a microones
Idees
El salmó es pot acompanyar amb altres hortalisses que tingueu per casa.
Sabies que...
És recomanable incloure peix blau a la dieta, ja que els greixos que aporta són cardiosaludables (omega-3). Podeu substituir el salmó per un altre tipus de peix blau com la tonyina. Cuinar amb microones és pràctic, ràpid i segur, sempre que utilitzeu recipients adequats.