Patates amb tomàquet a la provençal
Ingredients per a 2 persones:
- 4 patates mitjanes
- 2 tomàquets d’amanir
- 2 cullerades d’oli d’oliva 1
- 2 olives negres sense os
- Herbes provençals
- Sal
Temps d’elaboració
20 min.
Electrodomèstics
-
Microones
Elaboració
- Renteu bé les patates i poseu-les sense pelar en un recipient apte per al microones, amb una mica d’aigua al fons i tapades amb paper film.
- Coeu les patates durant 8-10 minuts a màxima potència. Comproveu-ne el punt de cocció amb un ganivet: si no s’hi clava amb facilitat, poseu-les al microones un minut més.
- Deixeu-les reposar tapades durant 5 minuts. Passat aquest temps, traieu-les del recipient i deixeu que es refredin.
- Peleu les patates i talleu-les a rodanxes.
- Talleu el tomàquet i les olives a rodanxes i afegiu-ho sobre les patates.
- Per amanir-ho, poseu-hi sal, herbes aromàtiques i oli.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Paper film
Recipient apte per a microones