Minestra de verdures i cigrons amb pernil salat
Ingredients per a 2 persones:
- 100 g de mongeta tendra
- 1 carxofa
- 60 g de pèsols cuits
- 1 pastanaga
- 125 g de coliflor
- 200 g de cigrons cuits
- 2 talls de pernil salat
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- Sal
Temps d’elaboració
20 min.
Electrodomèstics
-
Microones
Elaboració
- Renteu i talleu la mongeta tendra, la pastanaga i les carxofes.
- Talleu el pernil salat a tires.
- Col·loqueu les verdures, en un recipient apte per a microones i afegiu un pessic de sal i una cullerada d’oli d’oliva.
- Tapeu el recipient amb una tapa apta per a microones.
- Col·loqueu el recipient tapat en el microones i cuineu-lo durant 15 minuts a màxima potència.
- Un cop cuites les verdures, afegiu-hi el pernil, els pèsols i els cigrons cuits.
- Serviu la minestra en un plat amb un rajolí d’oli d’oliva per damunt.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Recipient apte per a microones
Tapa apta per a microones