Fajitas mexicanes de pollastre amb nachos i guacamole

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 fajitas de blat de moro

  • 2 pits sencers de pollastre desossat (250 g)

  • 1 pebrot verd mitjà (70 g)

  • 1 pebrot vermell petit (70 g)

  • 1 ceba tendra mitjana (70 g)

  • 1/2 bitxo

  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva (20 g)

  • 1/2 bossa de nachos (100 g)

  • 4 cullerades soperes de salsa guacamole (80 g)

  • Sal i pebre

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Netegeu els pebrots i la ceba i tot seguit talleu-los a trossets.

  2. Poseu l’oli en una paella a foc lent i seguidament afegiu-hi els pebrots i la ceba tendra.

  3. Afegiu-hi una mica de sal, pebre i mig bitxo tallat petit (en funció de com es vulgui de picant, se n’hi pot posar més o menys).

  4. Afegiu-hi el pollastre tallat a daus petits.

  5. Coeu-ho fins que tot plegat estigui al punt.

  6. Rectifiqueu-ho de sal.

  7. En una altra paella, sense oli, escalfeu les fajitas durant 5 segons per cada banda.

  8. Agafeu la fajita, farciu-la de pollastre i verdura i enrotlleu-la. En un altre plat serviu els nachos, amb un bol per a la salsa de guacamole.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Paella

Paella

Idees

La salsa de guacamole és molt fàcil de fer: s'aixafa alvocat madur i s'afegeix suc de llimona i ceba tallada molt fineta.

Sabies que...

Aquest és un plat complet ja que conté els hidrats de carboni de les fajitas, la proteïna del pollastre i les vitamines i minerals de les verdures.