Espaguetis integrals amb verdures
Ingredients per a 2 persones:
-
160 g d’espaguetis integrals
-
1 pastanaga
-
½ carbassó
-
2 cullerades d’oli d’oliva
-
Sal
-
Orenga
Temps d’elaboració
30 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
-
Renteu les hortalisses.
-
Peleu la pastanaga i talleu-la juntament amb el carbassó a tires llargues i fines.
-
Poseu oli en una paella i saltegeu primer la pastanaga, que és més dura, i al cap de poc el carbassó. Afegiu-hi sal i deixeu-ho coure fins que quedi tou.
-
Poseu una olla amb aigua a bullir i una mica de sal. Afegiu-hi els espaguetis i deixeu-los aproximadament uns 10 minuts. Un cop cuits, escorreu-los amb l’ajut d’una escorredora.
-
Poseu els espaguetis en un bol amb una mica d’oli i afegiu les hortalisses. Barregeu-ho bé. Serviu el plat amb un polsim d’orenga per sobre.
Estris
Olla
Bol
Paella
Taula de tallar
Ganivet
Cullera
Escorredor
Amb la col·laboració de:
Idees
Proveu aquesta recepta amb altres ingredients com ceba, pebrot, albergínia, xampinyons...
Sabies que...
Els espaguetis integrals són molt semblants de gust als blancs, però en canvi aporten més fibra, vitamines i minerals; per aquest motiu serien una opció més recomanable.