Espaguetis integrals amb verdures

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 160 g d’espaguetis integrals

  • 1 pastanaga

  • ½ carbassó

  • 2 cullerades d’oli d’oliva

  • Sal

  • Orenga

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Renteu les hortalisses.

  2. Peleu la pastanaga i talleu-la juntament amb el carbassó a tires llargues i fines.

  3. Poseu oli en una paella i saltegeu primer la pastanaga, que és més dura, i al cap de poc el carbassó. Afegiu-hi sal i deixeu-ho coure fins que quedi tou.

  4. Poseu una olla amb aigua a bullir i una mica de sal. Afegiu-hi els espaguetis i deixeu-los aproximadament uns 10 minuts. Un cop cuits, escorreu-los amb l’ajut d’una escorredora.

  5. Poseu els espaguetis en un bol amb una mica d’oli i afegiu les hortalisses. Barregeu-ho bé. Serviu el plat amb un polsim d’orenga per sobre.

Estris

Olla

Olla

Bol

Bol

Paella

Paella

Taula de tallar

Taula de tallar

Ganivet

Ganivet

Cullera

Cullera

Escorredor

Escorredor

Amb la col·laboració de:CETT

Idees

Proveu aquesta recepta amb altres ingredients com ceba, pebrot, albergínia, xampinyons...

Sabies que...

Els espaguetis integrals són molt semblants de gust als blancs, però en canvi aporten més fibra, vitamines i minerals; per aquest motiu serien una opció més recomanable.