Croquetes amb endívies i espàrrecs blancs
Ingredients per a 2 persones:
- 12 croquetes de pernil (300 g)
- 2 endívies (100 g)
- 8 puntes d’espàrrecs blancs (40 g)
- 2 cullerades soperes d'oli d’oliva (20 g)
- Sal
Temps d’elaboració
10 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Traieu les croquetes del congelador.
- Poseu una paella al foc amb abundant oli d’oliva.
- Quan estigui l’oli calent poseu les croquetes i deixeu-les a foc viu fins que estiguin ben rosses.
- Traieu les croquetes i abans de posar al plat passeu-les per paper absorbent.
- Agafeu les endívies, renteu-les bé i desfulleu-les.
- Poseu les fulles formant un ventall a cada plat com a guarnició de les croquetes. A sobre de les fulles de les endívies poseu una punta d’espàrrec blanc un pessic de sal i un bon raig d’oli d’oliva.
Estris
Paella
Pinces
Paper absorvent
Idees
Quan feu coccions en les que utilitzeu gran quantitat d’oli recordeu que podeu aprofitar-lo per una altra ocasió, sempre i quan abans de tornar-lo a utilitzar, el filtreu i n’elimineu les partícules cremades i les restes d’aliments.
Sabies que...
L’oli d’oliva és el greix més saludable de la nostra dieta, i per això, és el millor greix tant per amanir com per cuinar.