Crestes de tonyina i ou dur al forn
Ingredients per a 2 persones:
-
8 cercles de pasta per fer crestes
-
1 llauna de tonyina
-
2 ous
-
2 pebrots vermells escalivats
-
Olives sense pinyol
-
4 cullerades de salsa de tomàquet
Temps d’elaboració
40 min.
Electrodomèstics
-
Fogons -
Forn
Elaboració
-
Escalfeu el forn a 180 °C.
-
En un cassó, poseu aigua i els ous. Deixeu-los coure durant 10 minuts a partir que arrenqui el bull.
-
Mentre l’ou bull talleu ben petit el pebrot escalivat i les olives i poseu-ho en un bol.
-
Traieu l’ou, refredeu-lo, peleu-lo i talleu-lo ben petit. Afegiu-lo als ingredients anteriors.
-
Esmicoleu la tonyina i incorporeu-la a la barreja.
-
Afegiu-hi la salsa de tomàquet.
-
Barregeu-ho tot.
-
Amb l’ajut d’una cullera farciu els cercles de pasta amb la barreja, deixant marge al voltant.
-
Doblegueu les crestes per la meitat i tanqueu-les marcant el contorn amb l’extrem dentat de la forquilla.
-
Separeu el rovell de l’ou i pinteu amb un pinzell de cuina la superfície de les crestes. D’aquesta manera quedaran més daurades quan les posem al forn.
-
Poseu les crestes en una safata apta per a forn i coeu-les durant 15 minuts.
-
Emplateu.
Estris
Safata per a forn
Taula de tallar
Cassó
Bol gran
Bol petit
Ganivet
Cullera
Forquilla
Pinzell
Amb la col·laboració de:
Idees
Les crestes es poden farcir amb el que tingueu a la nevera: pernil dolç, formatge, verdures...
Sabies que...
La cocció al forn és més saludable perquè no s'afegeixen greixos. Tot i així, si teniu poc temps també es poden fregir.