Crema de pèsols
Ingredients per a 2 persones:
- 250 g de pèsols
- 1 patata mitjana
- ½ ceba de Figueres
- ½ porro
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- Sal
Temps d’elaboració
45 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Peleu, talleu i poseu a bullir la patata en una olla.
Afegiu-hi un pessic de sal. - Talleu la ceba i el porro.
- Quan faci 10 minuts que cou la patata, afegiu els pèsols, la ceba i el porro a l’olla. Deixeu-ho coure 10 minuts més.
- Passat aquest temps, retireu l’olla del foc i reserveu una mica de brou.
- Afegiu un rajolí d’oli d’oliva a l’olla i tritureu-ho tot amb la batedora. Si cal, rectifiqueu de sal.
- Si encara està massa espès, afegiu una mica del caldo que heu reservat i tritureu la barreja fins a obtenir la textura desitjada.
- Serviu la crema en un plat fondo o en un bol.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Olla
Batedora