Conill amb salsa de mostassa
Ingredients per a 2 persones:
-
4 talls de conill (200 g)
-
Xampinyons (90 g)
-
1 ceba mitjana (150 g)
-
2 cullerades soperes de salsa mostassa a l'antiga (20 g)
-
1 cullerada sopera d’oli d’oliva (10 g)
-
Sal
Temps d’elaboració
30 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
-
En una paella amb oli, poseu a coure el conill fins que quedi enrossit. Un cop cuit retireu-lo de la paella.
-
En la mateixa paella, poseu a coure la ceba tallada a juliana a foc lent. Un cop estigui cuita afegiu els xampinyons nets i tallats a làmines.
-
Quan tot plegat estigui fet hi afegiu el conill i la salsa de mostassa.
-
Remeneu durant un parell de minuts.
-
Emplateu i decoreu-lo amb una branqueta de romaní.
Estris
Paella
Ganivet
Taula de tallar
Cullera
Idees
Podeu elaborar aquest plat amb qualsevol altre tipus de carn blanca, per exemple, gall dindi, pollastre...
Sabies que...
El conill és un aliment ric en proteïnes i vitamina B12, essencial per al bon funcionament dels sistemes nerviós i sanguini. A més, és un aliment baix en greix.