Arròs amb conill i verdures
Ingredients per a 2 persones:
- 150 g d’arròs (2 tasses de cafè)
- Aigua (4 tasses de cafè)
- 400 g de conill trossejat
- 2 tomàquets
- 1 ceba
- 150 g de faves cuites
- 50 g de mongeta tendra
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- Sal i pebre
Temps d’elaboració
45 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Poseu una mica d’oli en una cassola, salpebreu el conill i poseu-lo a coure.
- Ratlleu els tomàquets i la ceba, i reserveu-los. Talleu la mongeta tendra a trossos.
- Retireu el conill un cop cuit.
- A la mateixa cassola, afegiu la ceba fins que comenci a daurar-se. Remeneu de tant en tant. Després afegiu les mongetes, les faves i el tomàquet. Deixeu-ho una estona fins que les verdures hagin perdut l’aigua i quedin una mica enrossides.
- A continuació, afegiu-hi l’arròs i remeneu-lo. Tot seguit poseu-hi el conill i torneu a remenar.
- Afegiu a la cassola l’aigua amb un pessic de sal i pebre. Deixeu-ho coure a foc lent aproximadament 20 minuts i remeneu de tant en tant.
- Comproveu que l’arròs estigui cuit i ja podeu emplatar.
Estris
Taula de tallar
Cullera
Ganivet
Ratllador
Cassola