Albergínies farcides al forn
Ingredients per a 2 persones:
- 1 albergínia gran
- 2 tomàquets
- Formatge ratllat
- 125 g de carn picada de vedella
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- Orenga (opcional)
- Sal i pebre
Temps d’elaboració
1 hora
Electrodomèstics
-
Fogons -
Forn
Elaboració
- Escalfeu el forn a 180ºC. Talleu l’albergínia per la meitat, afegiu un pessic de sal i pebre i poseu-les al forn durant 30 minuts aproximadament.
- Peleu i talleu els tomàquets. Després, en una paella amb una mica d’oli d’oliva, afegiu els tomàquets i deixeu-los 5 minuts a foc lent.
- Afegiu la carn picada a la paella amb un pessic de sal i coeu-ho tot junt.
- Retireu les albergínies del forn.
- Amb l’ajuda d’una cullera, traieu la seva carn per a posar-la en un bol i reserveu la part externa de l’albergínia.
- Afegiu a la paella la carn de l’albergínia amb el tomàquet i la carn picada i deixeu-ho coure tot junt a foc lent durant 5 minuts.
- Un cop cuita la barreja, farciu la part externa de l’albergínia amb la barreja.
- Empolseu-les amb el formatge ratllat per sobre.
- Poseu l’albergínia farcida al forn i gratineu-la al gust.
Estris
Taula de tallar
Cullera
Ganivet
Paella
Bol