Verdures hidratades
Ingredients per a 2 persones:
- 4 vasos plens de brou vegetal (1 L)
- 2 grapats de verdures deshidratades (30 g)
- 5-6 ametlles (20 g)
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva (10 g)
- 2 grans d’all
- Sal
Temps d’elaboració
20 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Peleu els alls i talleu-los a fines làmines.
- En una cassola poseu l’oli i daureu els alls sense que es cremin.
- Un cop daurats aboqueu-hi el brou i les verdures i deixeu bullir durant 15 minuts.
- A mitja cocció rectifiqueu de sal si cal.
- Serviu en un plat fons amb unes ametlles finament picades pel damunt.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Cassola
Cullera de fusta
Idees
Si voleu preparar un brou vegetal casolà boníssim preneu nota d’una recepta molt fàcil. Poseu al foc l’olla amb aigua freda, la sal i les verdures, netes i tallades a trossos grans (pastanaga, nap, porro, api, xirivia i fulla de bleda). Desescumeu-lo i deixeu-ho coure a poc a poc una hora aproximadament tapat. Després passeu-ho pel colador xinès i ja el tindreu llest per quan vulgueu.
Sabies que...
Aquest plat és molt indicat en dies de fred, ja que us escalfarà i hidratarà, a més d’aportar-vos minerals.