Truita de pernil
Ingredients per a 2 persones:
-
280 g d’ous (4 unitats)
-
50 g de pernil cuit (2 talls)
-
20 g d’oli d’oliva (2 cullerades soperes)
-
60 g de pa multicereals (2 llesques grosses)
-
Sal
Temps d’elaboració
10 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
-
Deixateu els 4 ous en un bol. Sabreu que estan ben deixatats quan la clara i el rovell estiguin totalment barrejats. Afegiu-hi una mica de sal.
-
Agafeu el pernil cuit i talleu-lo a trossets. Barregeu-los amb els ous.
-
Poseu l’oli a escalfar a la paella i quan estigui calent afegiu-hi la barreja i deixeu-ho coure uns 2 o 3 minuts.
-
Amb un plat gran gireu la truita vigilant que no caigui. Un cop girada caldrà que la deixeu coure una mica més.
-
Serviu la truita tallada a triangles, i si voleu poseu-hi també unes llesques de pa sucat amb tomàquet.
Estris
Bol
Forquilla
Ganivet
Paella
Plat gran
Taula de tallar
Idees
La truita es pot fer de qualsevol aliment que tingueu a la nevera o al rebost: tonyina, formatge, carxofes, gambes, alls tendres, espinacs...
Sabies que...
L’ou és un dels aliments d’origen animal amb més bona qualitat proteica. No us descuideu de menjar-ne al llarg de la setmana!