Tallarines amb salmó i gambes
Ingredients per a 2 persones:
- 200 g de tallarines (o qualsevol altra pasta)
- 100 g de gambes pelades
- 2 filets de salmó fumat (100 g)
- 1 gra d’all
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- Sal, pebre i orenga
Temps d’elaboració
30 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- En una cassola gran, afegiu una mica d’oli i coeu les gambes aproximadament 2 minuts.
Afegiu-hi un pessic de sal i pebre. - Un cop cuites, retireu les gambes i reserveu-les.
- Poseu a bullir aigua en una olla i, quan arrenqui el bull, poseu-hi les tallarines i un pessic de sal.
- Mentre estan bullint les tallarines, talleu el salmó fumat a tires.
- A la mateixa cassola i amb el mateix oli on heu cuinat les gambes, afegiu el gra d’all tallat. Coeu-lo fins que quedi enrossit.
- Escorreu les tallarines i barregeu-les amb l’all, les gambes, el salmó fumat i l’oli que ha quedat en la cassola.
- Afegiu-hi una mica d’orenga per sobre i ja les podeu emplatar.
Estris
Olla
Taula de tallar
Cullera
Ganivet
Escorredora
Cassola