Sopa de meló
Ingredients per a 2 persones:
-
1 meló cantaloupe (600 g )
-
2 mousses naturals (140 g)
-
Sal
-
Pebre blanc
Temps d’elaboració
10 min.
Electrodomèstics
-
Nevera
Elaboració
-
Partiu el meló per la meitat. Traieu les llavors i buideu la polpa.
-
De la polpa guardeu-ne 6 boletes per decorar el plat.
-
Talleu la polpa a daus petits.
-
Tritureu el meló i afegiu-hi les mousses.
-
Barregeu-ho bé fins que quedi una textura uniforme. Si cal ho podeu passar pel colador xinès per evitar els grumolls.
-
Afegiu-hi la sal i el pebre al gust.
-
Poseu-ho en unitats individuals i guardeu-ho 1 hora (mínim) a la nevera.
-
Serviu la sopa ben freda, en una copa de gelat amb una broqueta feta amb les boles de meló.
Estris
Ganivet
Batedora
Cullera
Colador xinès
Broqueta
Idees
Si no disposeu de meló cantaloupe podeu utilitzar qualsevol altra varietat.
Sabies que...
El meló és una de les fruites amb major contingut d’aigua. El seu consum és molt indicat en els mesos de calor, ja que ajuda a mantenir-nos hidratats.