Pit de gall dindi amb curri
Ingredients per a 2 persones:
- 300 g de pit de gall dindi
- 1 ceba
- 2 cullerades petites de curri
- 1 iogurt natural
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
- Sal i Pebre
Temps d’elaboració
25 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Poseu la paella al foc amb un rajolí d’oli.
- Talleu la ceba i, quan l’oli estigui calent, sofregiu-la durant 5 minuts aproximadament.
- Talleu el gall dindi a daus i afegiu-lo a la paella amb un pessic de sal i pebre.
- Afegiu el curri i deixeu-ho a foc mitjà durant uns 10 minuts.
Remeneu-ho bé. - Afegiu el iogurt natural i continueu remenant.
- Quan quedi tot ben barrejat, ja podeu emplatar.
Estris
Taula de tallar
Cullera gran i petita
Paella