Noodles amb bolets i pollastre
Ingredients per a 2 persones:
-
1 paquet de noodles (250 g)
-
1/2 pot de bolets saltats en conserva (150 g)
-
20 daus (d’uns 2 cm) de pollastre (200 g)
-
4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)
-
Sal
-
Pebre negre
Temps d’elaboració
20 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
-
Salteu el pollastre tallat a daus en una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva. Hi podeu afegir sal i una mica de pebre negre.
-
A la mateixa cassola afegiu els bolets en conserva, deixeu-los coure un parell de minuts i apagueu el foc.
-
Es posa a bullir aigua en una olla i s’hi afegeix un pessic de sal. Quan bulli, s’hi afegeixen els noodles. Es treu l’olla del foc i es deixa reposar entre 2 i 4 minuts.
-
Escorreu els noodles i afegiu-los a la cassola amb el pollastre i els bolets.
-
Barregeu-ho bé tot junt.
-
Serviu els noodles en bols individuals i decoreu-los amb unes fulles de julivert.
Estris
Olla
Escorredor
Bol gran
Cassola
Cullera
Idees
Si és la temporada, podeu aprofitar i utilitzar bolets frescos, que són més gustosos.
Sabies que...
El bolet és un aliment amb un baix contingut calòric. Té molta aigua i poc greix.