Noodles amb bolets i pollastre

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 paquet de noodles (250 g)

  • 1/2 pot de bolets saltats en conserva (150 g)

  • 20 daus (d’uns 2 cm) de pollastre (200 g)

  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)

  • Sal

  • Pebre negre

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Salteu el pollastre tallat a daus en una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva. Hi podeu afegir sal i una mica de pebre negre.

  2. A la mateixa cassola afegiu els bolets en conserva, deixeu-los coure un parell de minuts i apagueu el foc.

  3. Es posa a bullir aigua en una olla i s’hi afegeix un pessic de sal. Quan bulli, s’hi afegeixen els noodles. Es treu l’olla del foc i es deixa reposar entre 2 i 4 minuts.

  4. Escorreu els noodles i afegiu-los a la cassola amb el pollastre i els bolets.

  5. Barregeu-ho bé tot junt.

  6. Serviu els noodles en bols individuals i decoreu-los amb unes fulles de julivert.

Estris

Olla

Olla

Escorredor

Escorredor

Bol gran

Bol gran

Cassola

Cassola

Cullera

Cullera

Idees

Si és la temporada, podeu aprofitar i utilitzar bolets frescos, que són més gustosos.

Sabies que...

El bolet és un aliment amb un baix contingut calòric. Té molta aigua i poc greix.