Macarrons bolonyesa

Ingredients per a 2 persones:

  • 6 grapats de macarrons (200 g)
  • 4 cullerades soperes de salsa de tomàquet fregit (80 g)
  • 100 g de carn picada (mida aproximada a la d’una hamburguesa)
  • 2 cullerades soperes de formatge ratllat (20 g)
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva (20 g)
  • Orenga
  • Sal

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Bulliu els macarrons en una olla amb aigua abundant uns 12 minuts. Afegiu una mica de sal i un rajolí d’oli. Quan estiguin cuits escorreu-los i poseu-los en un bol.
  2. Mentre la pasta bull, ja podeu preparar la salsa.
  3. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli i afegiu-hi la carn picada.
  4. Deixeu coure fins que estigui feta i remeneu de tant en tant perquè no es cremi.
  5. Un cop feta afegiu-hi la salsa de tomàquet i barregeu-la bé.
  6. Presenteu els macarrons al plat i pel damunt poseu-hi la salsa, un polsim d’orenga i el formatge ratllat.

Estris

Olla

Olla

Escorredor

Escorredor

Bol

Bol

Paella

Paella

Cullera de fusta

Cullera de fusta

Idees

Si voleu, un cop tingueu el plat, el podeu posar un moment al microones, per tal que el formatge es fongui i quedin uns macarrons encara més bons.

Sabies que...

Les espècies i els condiments són molt importants en la nostra dieta ja que aporten nutrients antioxidants i, a més a més, donen gustos molt diversos als nostres plats, sense haver d’abusar de la sal.