Lluç a la romana
Ingredients per a 2 persones:
- 4 rodanxes de lluç
- 1 ou
- 2 cullerades soperes de farina
- Oli d’oliva
- Sal
Temps d’elaboració
25 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Netegeu el lluç, col·loqueu-lo en una escorredora i saleu-lo.
- Poseu la farina en un plat i a continuació enfarineu les rodanxes pels dos costats.
- Bateu l’ou en un plat. Passeu-hi les rodanxes de lluç pels dos costats.
- Poseu la paella al foc amb oli abundant. Quan estigui calent, fregiu les rodanxes pels dos costats fins que quedi enrossit.
- Traieu el lluç de la paella i poseu-lo en un plat sobre paper de cuina per absorbir-ne l’excedent d’oli.
- Emplateu les rodanxes arrebossades.
Estris
Plat
Paper de cuina
Paella
Forquilla
Escorredora