Figues amb mousse de iogurt

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g de figues (4 unitats)

  • 65 g de mousse de iogurt (1 terrina individual de mousse de iogurt natural)

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
5 min.
5 min.

Electrodomèstics


Elaboració

  1. Renteu i obriu les figues fent-hi dos talls de manera que quedin obertes com una flor.

  2. Serviu les figues obertes al plat i poseu-hi per sobre una cullerada de mousse a cadascuna.

Estris

Ganivet

Ganivet

Cullera de postres

Cullera de postres

Idees

Utilitzeu la fruita fresca de temporada per elaborar aquest plat: peres, préssecs, albercocs, taronges...

Sabies que...

La figa destaca pel seu alt contingut en hidrats de carboni de fàcil assimilació per a l’organisme, que són una font important d’energia; i per l’elevada aportació de fibra, que facilita la digestió.