Fajitas mexicanes de pollastre amb nachos i guacamole

Ingredients per a 2 persones:
-  4 fajitas de blat de moro 
-  2 pits sencers de pollastre desossat (250 g) 
-  1 pebrot verd mitjà (70 g) 
-  1 pebrot vermell petit (70 g) 
-  1 ceba tendra mitjana (70 g) 
-  1/2 bitxo 
-  2 cullerades soperes d’oli d’oliva (20 g) 
-  1/2 bossa de nachos (100 g) 
-  4 cullerades soperes de salsa guacamole (80 g) 
-  Sal i pebre 

 Temps d’elaboració
20 min. 
Electrodomèstics
-  
 Fogons
Elaboració
-  Netegeu els pebrots i la ceba i tot seguit talleu-los a trossets. 
-  Poseu l’oli en una paella a foc lent i seguidament afegiu-hi els pebrots i la ceba tendra. 
-  Afegiu-hi una mica de sal, pebre i mig bitxo tallat petit (en funció de com es vulgui de picant, se n’hi pot posar més o menys). 
-  Afegiu-hi el pollastre tallat a daus petits. 
-  Coeu-ho fins que tot plegat estigui al punt. 
-  Rectifiqueu-ho de sal. 
-  En una altra paella, sense oli, escalfeu les fajitas durant 5 segons per cada banda. 
-  Agafeu la fajita, farciu-la de pollastre i verdura i enrotlleu-la. En un altre plat serviu els nachos, amb un bol per a la salsa de guacamole. 
Estris

Ganivet

Taula de tallar

Paella
Idees
La salsa de guacamole és molt fàcil de fer: s'aixafa alvocat madur i s'afegeix suc de llimona i ceba tallada molt fineta.
Sabies que...
Aquest és un plat complet ja que conté els hidrats de carboni de les fajitas, la proteïna del pollastre i les vitamines i minerals de les verdures.
 
  
 
