Fajitas mexicanes de pollastre amb nachos i guacamole
Ingredients per a 2 persones:
-
4 fajitas de blat de moro
-
2 pits sencers de pollastre desossat (250 g)
-
1 pebrot verd mitjà (70 g)
-
1 pebrot vermell petit (70 g)
-
1 ceba tendra mitjana (70 g)
-
1/2 bitxo
-
2 cullerades soperes d’oli d’oliva (20 g)
-
1/2 bossa de nachos (100 g)
-
4 cullerades soperes de salsa guacamole (80 g)
-
Sal i pebre
Temps d’elaboració
20 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
-
Netegeu els pebrots i la ceba i tot seguit talleu-los a trossets.
-
Poseu l’oli en una paella a foc lent i seguidament afegiu-hi els pebrots i la ceba tendra.
-
Afegiu-hi una mica de sal, pebre i mig bitxo tallat petit (en funció de com es vulgui de picant, se n’hi pot posar més o menys).
-
Afegiu-hi el pollastre tallat a daus petits.
-
Coeu-ho fins que tot plegat estigui al punt.
-
Rectifiqueu-ho de sal.
-
En una altra paella, sense oli, escalfeu les fajitas durant 5 segons per cada banda.
-
Agafeu la fajita, farciu-la de pollastre i verdura i enrotlleu-la. En un altre plat serviu els nachos, amb un bol per a la salsa de guacamole.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Paella
Idees
La salsa de guacamole és molt fàcil de fer: s'aixafa alvocat madur i s'afegeix suc de llimona i ceba tallada molt fineta.
Sabies que...
Aquest és un plat complet ja que conté els hidrats de carboni de les fajitas, la proteïna del pollastre i les vitamines i minerals de les verdures.