Estofat de mongetes amb calamars
Ingredients per a 2 persones:
- 200 g de calamars
- 1 gra d’all
- 10-12 tomàquets cherry
- 280 g de mongetes cuites
- 1 branca de julivert
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- Sal
- Aigua
Temps d’elaboració
30 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Piqueu el gra d’all.
- Talleu els tomàquets cherry per la meitat.
- En una cassola, poseu un rajolí d’oli i a continuació el gra d’all picat.
- Piqueu el julivert amb l’ajuda d’un morter.
- Quan s’hagi daurat l’all, afegiu a la cassola el calamars, les mongetes cuites, un pessic de sal i el julivert picat.
- Quan estigui tot ben enrossit, afegiu els tomàquets a la cassola i deixeu-ho coure una estona fins que els tomàquets hagin perdut l’aigua.
- Afegiu aigua a la cassola fins que ho cobreixi tot i deixeu-ho coure tot junt durant 15-20 minuts aproximadament.
- Barregeu-ho tot i ja ho podeu servir.
Estris
Ganivet
Cassola
Taula de tallar
Morter