Crestes de tonyina i ou dur al forn

Ingredients per a 2 persones:
-  8 cercles de pasta per fer crestes 
-  1 llauna de tonyina 
-  2 ous 
-  2 pebrots vermells escalivats 
-  Olives sense pinyol 
-  4 cullerades de salsa de tomàquet 

 Temps d’elaboració
40 min. 
Electrodomèstics
-  
 Fogons
-  
 Forn
Elaboració
-  Escalfeu el forn a 180 °C. 
-  En un cassó, poseu aigua i els ous. Deixeu-los coure durant 10 minuts a partir que arrenqui el bull. 
-  Mentre l’ou bull talleu ben petit el pebrot escalivat i les olives i poseu-ho en un bol. 
-  Traieu l’ou, refredeu-lo, peleu-lo i talleu-lo ben petit. Afegiu-lo als ingredients anteriors. 
-  Esmicoleu la tonyina i incorporeu-la a la barreja. 
-  Afegiu-hi la salsa de tomàquet. 
-  Barregeu-ho tot. 
-  Amb l’ajut d’una cullera farciu els cercles de pasta amb la barreja, deixant marge al voltant. 
-  Doblegueu les crestes per la meitat i tanqueu-les marcant el contorn amb l’extrem dentat de la forquilla. 
-  Separeu el rovell de l’ou i pinteu amb un pinzell de cuina la superfície de les crestes. D’aquesta manera quedaran més daurades quan les posem al forn. 
-  Poseu les crestes en una safata apta per a forn i coeu-les durant 15 minuts. 
-  Emplateu. 
Estris

Safata per a forn

Taula de tallar

Cassó

Bol gran

Bol petit

Ganivet

Cullera

Forquilla

Pinzell
Amb la col·laboració de:
Idees
Les crestes es poden farcir amb el que tingueu a la nevera: pernil dolç, formatge, verdures...
Sabies que...
La cocció al forn és més saludable perquè no s'afegeixen greixos. Tot i així, si teniu poc temps també es poden fregir.
 
  
 


