Batut de plàtan i taronja

Ingredients per a 2 persones:
-
3 taronges
-
1 plàtan
-
Llet, preferiblement semidesnatada
-
Un polsim de canyella

Temps d’elaboració
15 min.
Electrodomèstics
Elaboració
-
Renteu bé una taronja i eixugueu-la.
-
Ratlleu-ne la meitat de la pell fins que aparegui la part blanca.
-
Talleu i espremeu les tres taronges.
-
Peleu el plàtan i talleu-lo a trossos.
-
Tritureu amb la batedora els trossos de plàtan, la ratlladura de taronja (reserveu-ne una mica per a la presentació), el suc de les tres taronges, una mica de llet al vostre gust i un polsim de canyella.
-
Serviu el batut dins un got, tireu-li un polsim de canyella i una mica de ratlladura de taronja.
Estris

Espremedor

Ratllador

Batedora

Recipient per triturar

Taula de tallar

Ganivet

Cullera petita
Amb la col·laboració de:
Idees
Podeu fer servir la vostra imaginació per elaborar batuts amb diferents tipus de fruites, llets i iogurts o gelats...
Sabies que...
La taronja és font de vitamina C, indispensable per al bon funcionament del sistema immunitari; i el plàtan és la fruita que aporta més energia i conté potassi, necessari per a l’activitat muscular.

