Amanida de pallasso
Ingredients per a 2 persones:
-
4 cabdells d’enciam (200 g)
-
6 raves (60 g)
-
2 cullerades soperes de blat de moro dolç (30 g)
-
1 tall gruixut d’un dit de codonyat de tres colors (20 g)
-
4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)
-
Vinagre
Temps d’elaboració
10 min.
Electrodomèstics
Elaboració
-
Netegeu els cabdells i els raves.
-
Agafeu els raves i feu-hi uns talls petits sense arribar a baix de tot, que s’obrin com si fossin una flor.
-
Trossegeu el codonyat a daus.
-
Poseu les fulles dels cabdells com a base del plat i per sobre escampeu-hi el blat de moro dolç, els daus de codonyat i les flors de rave.
-
Serviu-la en un plat individual, amanida amb un raig d’oli, vinagre i sal.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Cullera
Idees
Podeu substituir els cabdells per altres enciams de temporada.
Sabies que...
L'enciam té un elevat contingut en aigua i fibra que ajuda a disminuir la retenció de líquids. A més, és ric en vitamines i minerals.