Amanida de cigrons
Ingredients per a 2 persones:
-
200 g de cigrons cuits
-
1 alvocat
-
1 tomàquet
-
50 g de pernil serrà
-
50 g de formatge parmesà en encenalls
-
3 cullerades d’oli d’oliva
-
1 cullerada de vinagre per amanir
-
Sal
Temps d’elaboració
10 min.
Electrodomèstics
Elaboració
-
Renteu els cigrons i escorreu-los.
-
Renteu el tomàquet i talleu-lo a trossos.
-
Peleu l’alvocat i talleu-lo a daus.
-
Talleu el pernil a tires petites.
-
En un bol gran poseu els cigrons, el tomàquet i l’alvocat.
-
Barregeu-ho bé, amaniu-ho amb oli d’oliva, sal i vinagre i torneu-ho a barrejar.
-
Afegiu les tires de pernil a l’amanida i torneu a remenar.
-
Serviu l’amanida en un plat i afegiu els encenalls de parmesà per sobre.
Estris
Escorredor
Taula de tallar
Ganivet
Cullera
Bol gran
Amb la col·laboració de:
Idees
Podeu preparar aquesta recepta amb altres llegums, com ara mongetes seques o llenties.
Sabies que...
Pel seu contingut en hidrats i proteïnes el podeu fer servir com a plat únic.