Vedella amb albergínia

Ingredients per a 2 persones:
-  250 g de vedella 
-  200 g d’albergínia 
-  20 g d’oli d’oliva (una cullerada sopera) 
-  Sal 
-  1 branqueta de romaní 

 Temps d’elaboració
10 min. 
Electrodomèstics
-  
 Fogons
Elaboració
-  Netegeu l’albergínia i talleu-la a rodanxes. Quan la planxa estigui ben calenta poseu-hi les làmines fins que quedin daurades. Retireu-les i deixeu-les en un plat. 
-  Amb la mateixa planxa ben calenta poseu-hi la carn i deixeu-la daurar. 
-  Afegiu un polsim de sal i retireu-la del foc. 
-  Presenteu el plat amb l'albergínia i la carn, amb una branqueta de romaní per sobre. 
Estris

Planxa

Pinces

Ganivet

Taula de tallar
Idees
Podeu utilitzar altres carns, vermelles i blanques, com a alternativa a la vedella.
Sabies que...
La vedella és una carn rica en proteïnes i aporta minerals com el potassi, el calci, el magnesi, el zinc i el ferro, motiu pel qual es recomana a persones amb anèmia.
 
  
 
