Mandonguilles amb cigrons

Ingredients per a 2 persones:
-  
8 mandonguilles (150 g)
 -  
1 pot de cigrons cuits (400 g)
 -  
1 got de brou (200 ml)
 -  
2 cullerades soperes de salsa de tomàquet (40 g)
 -  
4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)
 -  
Sal
 

 Temps d’elaboració
30 min. 
Electrodomèstics
-  
Fogons 
Elaboració
-  
En una cassola amb oli, poseu-hi les mandonguilles a coure fins que quedin rosses.
 -  
Afegiu-hi la salsa de tomàquet i la sofregiu amb les mandonguilles.
 -  
Escorreu els cigrons, renteu-los amb una mica d’aigua i afegiu-los a la cassola.
 -  
Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure de 10 a 15 minuts a foc lent.
 -  
Serviu les mandonguilles amb els cigrons al costat. Decoreu-ho amb una branqueta de romaní.
 
Estris

Cassola

Escorredor

Cullera
Idees
Podeu utilitzar brou de carn, de pollastre o vegetal. El plat quedarà molt gustós amb qualsevol d’ells.
Sabies que...
El cigró és un llegum i com a tal, és un aliment proteic bàsic.
 
 
