Truita de verdures
Ingredients per a 2 persones:
-
3 ous
-
1 patata
-
1 ceba
-
1 carbassó
-
2 cullerades de formatge parmesà ratllat
-
Oli d’oliva
-
Sal
Temps d’elaboració
25 min.
Electrodomèstics
-
Microones
Elaboració
-
Peleu la patata i la ceba.
-
Renteu totes les hortalisses i talleu-les a daus.
-
Barregeu-ho tot en un recipient apte per a microones i tireu-hi una cullerada d’oli d’oliva i un pessic de sal. Emboliqueu bé el bol amb paper de film.
-
Poseu les hortalisses a coure 6 minuts al microones a potència mitjana.
-
Passat aquest temps, remeneu-les i si encara no estan prou fetes poseu-les de 2 a 4 minuts més. Reserveu-les.
-
En un bol, bateu els ous i afegiu-hi el formatge parmesà ratllat i una mica de sal. Barregeu-ho tot bé.
-
Aboqueu-hi les hortalisses ja cuites i remeneu-ho bé.
-
Poseu la barreja en un motlle apte per a microones, unteu-lo amb un pinzell amb una mica d’oli perquè no s’enganxi. Distribuïu-la uniformement i poseu-la al microones durant 8 minuts més a temperatura mitjana.
-
Podeu servir la truita acompanyada de canonges i pa amb tomàquet.
Estris
Bol apte per a microones
Motlle apte per a microones
Film apte per a microones
Taula de tallar
Bol
Ganivet
Cullera
Forquilla
Pinzell
Amb la col·laboració de:
Idees
En comptes de carbassó podeu utilitzar altres hortalisses de temporada o que tingueu d’algun àpat anterior.
Sabies que...
Aquest plat ens aporta vitamines de les hortalisses, proteïnes de la clara d’ou i greixos saludables del rovell.