Truita de verdures

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 3 ous

  • 1 patata

  • 1 ceba

  • 1 carbassó

  • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat

  • Oli d’oliva

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
25 min.
25 min.

Electrodomèstics

  • Microones
    Microones

Elaboració

  1. Peleu la patata i la ceba.

  2. Renteu totes les hortalisses i talleu-les a daus.

  3. Barregeu-ho tot en un recipient apte per a microones i tireu-hi una cullerada d’oli d’oliva i un pessic de sal. Emboliqueu bé el bol amb paper de film.

  4. Poseu les hortalisses a coure 6 minuts al microones a potència mitjana.

  5. Passat aquest temps, remeneu-les i si encara no estan prou fetes poseu-les de 2 a 4 minuts més. Reserveu-les.

  6. En un bol, bateu els ous i afegiu-hi el formatge parmesà ratllat i una mica de sal. Barregeu-ho tot bé.

  7. Aboqueu-hi les hortalisses ja cuites i remeneu-ho bé.

  8. Poseu la barreja en un motlle apte per a microones, unteu-lo amb un pinzell amb una mica d’oli perquè no s’enganxi. Distribuïu-la uniformement i poseu-la al microones durant 8 minuts més a temperatura mitjana.

  9. Podeu servir la truita acompanyada de canonges i pa amb tomàquet.

Estris

Bol apte per a microones

Bol apte per a microones

Motlle apte per a microones

Motlle apte per a microones

Film apte per a microones

Film apte per a microones

Taula de tallar

Taula de tallar

Bol

Bol

Ganivet

Ganivet

Cullera

Cullera

Forquilla

Forquilla

Pinzell

Pinzell

Amb la col·laboració de:CETT

Idees

En comptes de carbassó podeu utilitzar altres hortalisses de temporada o que tingueu d’algun àpat anterior.

Sabies que...

Aquest plat ens aporta vitamines de les hortalisses, proteïnes de la clara d’ou i greixos saludables del rovell.