Seitons arrebossats

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 12 seitons

  • Farina

  • Oli d’oliva

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
20 min.
20 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Netegeu els seitons: traieu-los el cap i els budells i amb l’ajut d’un rajolí d’aigua aneu separant la carn de l’espina fins a treure-la tota. Col·loqueu-los en un plat amb paper de cuina per absorbir l’aigua.

  2. Poseu la farina en un plat. Saleu i enfarineu els seitons per tots dos costats.

  3. Poseu la paella al foc amb oli abundant. Quan estigui ben calent, fregiu els seitons pels dos costats en petites quantitats.

  4. Traieu els seitons de la paella i aneu-los posant en un plat sobre paper de cuina per absorbir l’excedent d’oli. Després ja els podeu emplatar.

Estris

Paella

Paella

Plats

Plats

Paper de cuina

Paper de cuina

Escumadora

Escumadora

Amb la col·laboració de:CETT

Idees

El seitó és un peix blau ric en àcids grassos omega-3, beneficiosos per a la salut, ja que contribueixen a reduir els nivells de colesterol.

Sabies que...

Podeu guarnir el plat amb uns tomàquets cherry i canonges. Animeu-vos a anar a la peixateria i tastar aquesta recepta amb altres peixos: sardina o sonsos. Si són petits els podeu fer i menjar sencers sense treure l’espina.