Plàtan fregit amb suc de taronja

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 plàtans
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
  • 1 got de suc de taronja

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Peleu els plàtans i talleu-los per la meitat.
  2. Poseu l’oli d’oliva a la paella i quan comenci a escalfar, afegiu-hi els trossos de plàtan. Coeu-los aproximadament 3 minuts girant-los de tant en tant fins que quedin enrossits.
  3. Espremeu les taronges amb ajuda d’una espremedora fins a obtenir un got de suc.
  4. Aboqueu el suc de taronja i deixeu que es redueixi una mica i impregni el plàtan.
  5. Serviu-los en un plat fons.

Estris

Cullera

Cullera

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Paella

Paella

Got

Got

Espremedora

Espremedora

Idees

Podeu afegir-hi un polsim de picada d’ametlla, de nous o fins i tot, si el voleu endolcir una mica més, un rajolí de mel.

Sabies que...

Les taronges tenen un alt contingut d’aigua i, a més, tenen propietats diürètiques, que ajuden a eliminar els líquids de l’organisme.