Pernilets de pollastre al forn
Ingredients per a 2 persones:
- 4 pernilets de pollastre
- 10 tomàquets cherry
- 10 xampinyons
- 1 ceba tendra
- 2 alls
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- Sal i pebre
Temps d’elaboració
30 min.
Electrodomèstics
-
Forn
Elaboració
- Escalfeu el forn a 200 °C.
- Talleu la ceba i els xampinyons en làmines i els tomàquets per la meitat.
- A la safata del forn, poseu-hi el tomàquet, la ceba, els alls i els pernilets de pollastre.
- Condimenteu-ho amb sal, pebre i l’oli d’oliva.
- Poseu-ho al forn durant 20-25 minuts. Si veieu que queda massa sec afegiu un rajolí d’aigua durant la cocció.
- Serviu en un plat i afegiu el suc de la cocció pel damunt.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Safata per a forn