Pernilets de pollastre al forn

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 pernilets de pollastre
  • 10 tomàquets cherry
  • 10 xampinyons
  • 1 ceba tendra
  • 2 alls
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal i pebre

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Forn
    Forn

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 200 °C.
  2. Talleu la ceba i els xampinyons en làmines i els tomàquets per la meitat.
  3. A la safata del forn, poseu-hi el tomàquet, la ceba, els alls i els pernilets de pollastre.
  4. Condimenteu-ho amb sal, pebre i l’oli d’oliva.
  5. Poseu-ho al forn durant 20-25 minuts. Si veieu que queda massa sec afegiu un rajolí d’aigua durant la cocció.
  6. Serviu en un plat i afegiu el suc de la cocció pel damunt.

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Safata per a forn

Safata per a forn

Idees

Es podrien afegir prunes, pinyons, herbes aromàtiques, etc.

Sabies que...

La carn de pollastre és rica en fòsfor, important per a la formació i el desenvolupament dels ossos i les dents.