Nyoquis amb formatge

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 1 paquet de nyoquis (500 g) 
  • 1 ceba tendra mitjana (70 g) 
  • 1/2 got de brou de pollastre (150 ml) 
  • 2 talls d'un dit de gruix de formatge Emmental (40 g)
  • 2 talls d’un dit de gruix de formatge Rocafort (40 g)
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva (10 g)
  • Sal
Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Netegeu bé la ceba tendra i talleu-la a daus ben petits per sofregir-la en una paella amb molt poc d’oli durant 5 minuts.
  2. Un cop estigui la ceba cuita, afegiu-hi el mig got de brou de pollastre.
  3. Mentrestant, poseu a bullir els nyoquis en aigua abundant amb una mica de sal durant 2 minuts. Un cop passat aquest temps, coleu-los i aboqueu-los en una cassola juntament amb el sofregit de ceba.
  4. Afegiu els formatges tallats a daus molt petits i remeneu-ho bé fins que es desfacin i esdevinguin cremosos.
  5. Serviu-ho en un plat. 

Estris

Ganivet

Ganivet

Taula de tallar

Taula de tallar

Paella

Paella

Cullera de fusta

Cullera de fusta

Olla

Olla

Cassola

Cassola

Escorredor

Escorredor

Idees

Us recomanem que utilitzeu els nyoquis ja preparats, tot i que si algun dia us animeu i teniu més temps, és una recepta molt divertida per elaborar!

Sabies que...

És un plat força energètic, i per tant, està indicat en dies de molt desgast físic, i preferiblement, per dinar.