Nyoquis amb formatge
Ingredients per a 2 persones:
- 1 paquet de nyoquis (500 g)
- 1 ceba tendra mitjana (70 g)
- 1/2 got de brou de pollastre (150 ml)
- 2 talls d'un dit de gruix de formatge Emmental (40 g)
- 2 talls d’un dit de gruix de formatge Rocafort (40 g)
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva (10 g)
- Sal
Temps d’elaboració
15 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Netegeu bé la ceba tendra i talleu-la a daus ben petits per sofregir-la en una paella amb molt poc d’oli durant 5 minuts.
- Un cop estigui la ceba cuita, afegiu-hi el mig got de brou de pollastre.
- Mentrestant, poseu a bullir els nyoquis en aigua abundant amb una mica de sal durant 2 minuts. Un cop passat aquest temps, coleu-los i aboqueu-los en una cassola juntament amb el sofregit de ceba.
- Afegiu els formatges tallats a daus molt petits i remeneu-ho bé fins que es desfacin i esdevinguin cremosos.
- Serviu-ho en un plat.
Estris
Ganivet
Taula de tallar
Paella
Cullera de fusta
Olla
Cassola
Escorredor
Idees
Us recomanem que utilitzeu els nyoquis ja preparats, tot i que si algun dia us animeu i teniu més temps, és una recepta molt divertida per elaborar!
Sabies que...
És un plat força energètic, i per tant, està indicat en dies de molt desgast físic, i preferiblement, per dinar.