Mandonguilles amb cigrons

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 8 mandonguilles (150 g)

  • 1 pot de cigrons cuits (400 g)

  • 1 got de brou (200 ml)

  • 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet (40 g)

  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva (40 g)

  • Sal

Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
30 min.
30 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. En una cassola amb oli, poseu-hi les mandonguilles a coure fins que quedin rosses.

  2. Afegiu-hi la salsa de tomàquet i la sofregiu amb les mandonguilles.

  3. Escorreu els cigrons, renteu-los amb una mica d’aigua i afegiu-los a la cassola.

  4. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure de 10 a 15 minuts a foc lent.

  5. Serviu les mandonguilles amb els cigrons al costat. Decoreu-ho amb una branqueta de romaní.

Estris

Cassola

Cassola

Escorredor

Escorredor

Cullera

Cullera

Idees

Podeu utilitzar brou de carn, de pollastre o vegetal. El plat quedarà molt gustós amb qualsevol d’ells.

Sabies que...

El cigró és un llegum i com a tal, és un aliment proteic bàsic.