Hummus d'alvocat
Ingredients per a 2 persones:
- 100 g de cigrons cuits
- ½ alvocat
- Suc de ½ llimona
- ½ gra d’all
- 2 pastanagues
- 1 branca d’api
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- Sal i pebre
Temps d’elaboració
15 min.
Electrodomèstics
Elaboració
- Si s’utilitzen cigrons cuits en conserva, primer s’han d’escórrer i rentar.
- En un recipient per triturar, afegiu els cigrons i una cullerada d’oli d’oliva. Tritureu-ho amb la batedora fins que agafi una textura de puré.
- Afegiu un pessic de sal i pebre.
- Talleu l’alvocat a trossos i afegiu-lo al recipient.
- Afegiu una cullerada d’oli d’oliva i el suc d’una llimona exprimida. Tritureu-ho tot durant un minut.
- Si cal, rectifiqueu de sal.
- Serviu l’hummus en un bol amb una cullerada d’oli d’oliva per damunt.
- Talleu la pastanaga i l’api en forma de tires gruixudes i utilitzeu-les per agafar l’hummus.
Estris
Batedora
Ganivet
Taula de tallar
Recipient per triturar