Gaspatxo de síndria i tomàquet
Ingredients per a 2 persones:
-
1 tall de síndria sense llavors d’uns 500 g
-
1 tomàquet
-
Oli d’oliva
-
Sal
-
Daus de formatge feta
-
Menta fresca
Temps d’elaboració
15 min.
Electrodomèstics
-
Nevera
Elaboració
-
Renteu el tomàquet, peleu-lo i talleu-lo per la meitat i poseu-lo en un recipient per triturar.
-
Peleu i talleu la síndria a trossos i afegiu-la al tomàquet.
-
Tritureu-ho tot amb la batedora fins a obtenir un líquid homogeni.
-
Afegiu-hi l’oli i la sal i torneu a batre.
-
Refredeu el gaspatxo a la nevera.
-
Retireu-lo de la nevera just abans de consumir i amb una cullera barregeu-ho per unificar l’aigua i la polpa.
-
Poseu-lo en bols individuals i afegiu-hi daus de formatge feta i fulles de menta.
Estris
Batedora
Recipient per triturar
Taula de tallar
Ganivet
Cullera
Bols individuals
Amb la col·laboració de:
Idees
Podeu posar-hi altres fruites que tingueu: meló, poma, maduixes...
Sabies que...
L’elevat contingut en aigua de la síndria la converteix en una fruita ideal per hidratar-se.