Favetes tendres amb romesco

Foto del plat

Ingredients per a 2 persones:

  • 200 g de favetes desgranades
  • 3 cullerades soperes ben plenes de salsa romesco (60 g)
  • 2-3 fulles de menta
  • Sal
Foto dels ingredients

Temps d’elaboració
15 min.
15 min.

Electrodomèstics

  • Fogons
    Fogons

Elaboració

  1. Poseu a coure les favetes en aigua bullint, salada i amb les fulles de menta, de 5 a 8 minuts.
  2. Una vegada cuites escorreu-les.
  3. Agafeu el plat i poseu les favetes al mig. Regueu amb la salsa de romesco i remeneu una mica perquè quedi ben escampada.

Estris

Olla

Olla

Escorredor

Escorredor

Idees

A la primavera és quan trobareu les faves fresques de temporada. També podeu provar les de conserva quan no estiguin disponibles al mercat.

Sabies que...

Les favetes, tot i ser de color verd com moltes de les verdures que mengem, a nivell nutricional són equivalents a les llegums, i és per això que són tant nutritives.