Favetes tendres amb romesco
Ingredients per a 2 persones:
- 200 g de favetes desgranades
- 3 cullerades soperes ben plenes de salsa romesco (60 g)
- 2-3 fulles de menta
- Sal
Temps d’elaboració
15 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
- Poseu a coure les favetes en aigua bullint, salada i amb les fulles de menta, de 5 a 8 minuts.
- Una vegada cuites escorreu-les.
- Agafeu el plat i poseu les favetes al mig. Regueu amb la salsa de romesco i remeneu una mica perquè quedi ben escampada.
Estris
Olla
Escorredor
Idees
A la primavera és quan trobareu les faves fresques de temporada. També podeu provar les de conserva quan no estiguin disponibles al mercat.
Sabies que...
Les favetes, tot i ser de color verd com moltes de les verdures que mengem, a nivell nutricional són equivalents a les llegums, i és per això que són tant nutritives.