Espinacs en crema i encenalls de pernil
Ingredients per a 2 persones:
-
1 bossa d’espinacs frescos (400 g)
-
1 got de llet (200 ml)
-
2 talls prims de pernil salat (40 g)
-
Sal
Temps d’elaboració
30 min.
Electrodomèstics
-
Fogons
Elaboració
-
Agafeu els espinacs frescos, renteu-los bé i escorreu-los.
-
Poseu llet en una olla i quan comenci a bullir afegiu-hi els espinacs i deixeu-los coure uns 4-5 minuts. Afegiu-hi un pessic de sal.
-
Passeu-ho pel triturador fins que quedi una crema ben fina.
-
Agafeu els talls de pernil salat i talleu-los a tires ben primes.
-
Serviu la crema en un plat fondo o en un bol i pel damunt poseu-hi les tires de pernil.
Estris
Olla
Batedora
Ganivet
Taula de tallar
Bol
Idees
Si passeu les tires de pernil per la paella us quedaran més gustoses.
Sabies que...
Els espinacs són molt saludables ja que aporten vitamines i minerals en quantitats molt elevades.